Το Επιμελητήριο Αχαΐας ενημερώνει τα μέλη του για τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής τους σε σεμινάρια που διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου "Καθοδήγηση των επιχειρήσεων - μελών των Επιμελητηρίων για την συμμόρφωση της λειτουργίας τους σε συνθήκες COVID-19".

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή τριών σεμιναρίων ανάλυσης κινδύνων και μέτρων συμμόρφωσης των επιχειρήσεων αναφορικά με το καθεστώς λειτουργίας τους σε περιβάλλον covid-19.

Τα σεμινάρια αφορούν τους κλάδους της μεταποίησης τροφίμων, του λιανικού εμπορίου και υπηρεσιών και των τουριστικών καταλυμάτων και Εστίασης και στοχεύουν στην ενημέρωση των επιχειρήσεων προκειμένου να μπορέσουν να διαχειριστούν τις συνθήκες λειτουργίας τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και μετά από αυτή, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση στο στάδιο της προετοιμασίας λειτουργίας τους μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Τα σεμινάρια θα γίνουν Διαδικτυακά στις παρακάτω ημερομηνίες:

· Μεταποίηση Τροφίμων: 9/7/2021 ώρα 17:00 έως 20:00.

· Λιανικό Εμπόριο και Υπηρεσίες: 12/7/2021 ώρα 17:00 έως 20:00.

· Τουριστικά καταλύματα και Εστίαση: 14/7/2021 ώρα 17:00 έως 20:00.

Για την παρακολούθηση όποιου σεμιναρίου σας ενδιαφέρει πατήστε εδώ και κάνετε εγγραφή (θα σας αποσταλούν όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης).

Η αντίστοιχα στο λινκ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfllFGUfWhqkK5Z_Lyo8F3fdifZehmSZeflIkxVRNkiD4WkFw/viewform?usp=pp_url