Συστατικά

4 μέτριες χοιρινές μπριζόλες, με κόκκαλο
1 κουτ. της σούπας τσίλι
1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1 κουτ. του γλυκού κανέλα
2 κουτ. του γλυκού κύμινο
1/2 κουτ. του γλυκού μαύρο πιπέρι
Λαχανικά της επιλογής σου

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, καθαρίζεις πολύ προσεκτικά τις μπριζόλες σου, επιλέγοντας πόσο λίπος θα αφήσεις περιμετρικά.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύεις το χυμό λεμονιού, τα μπαχαρικά σου, την κανέλα, τη σος, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι.
Τοποθετείς τις μπριζόλες σου ένα πλαστικό σακουλάκι με φερμουάρ από πάνω, στο οποίο ρίχνεις μέσα το μαρινάρισμα. Κλείνεις το φερμουάρ, αναμειγνύεις σιγά και προσεκτικά και τοποθετείς τις μπριζόλες σου στο ψυγείο για τέσσερις ώρες.
Αφήνεις την ώρα να περάσει και επανέρχεσαι. Κόβεις τα λαχανικά σου στη μέση.
Τοποθετείς τις μαριναρισμένες μπριζόλες στο γκριλ με τα λαχανικά και ψήνεις, μέχρι να πάρει χρώμα το κρέας και να ροδίσει. Κόβεις με ένα μαχαιράκι, για να τσεκάρεις τον βαθμό ψησίματος.

Πηγή: tlife.gr