Συστατικά

4 μεγάλα ροδάκινα, πολτοποιημένα
2 κουτ. της σούπας μέλι
350 γρ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά
2 κουτ. της σούπας χυμός λεμονιού

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, καθαρίζεις τα ροδάκινα και αφαιρείς τα κουκούτσια.
Σε ένα μπλέντερ ή μία κουζινομηχανή, χτυπάς τα ροδάκινα, το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, το μέλι και το νερό.
Μόλις το μείγμα σου δέσει, γεμίζεις τις θήκες με αυτό.
Μόλις αποκτήσουν σχήμα, τα αφήνεις να παγώσουν στην κατάψυξη για τρεις ώρες. Προσθέτεις τα ξυλάκια και αφήνεις στην κατάψυξη για 1 ώρα.

Πηγή: tlife.gr