Συστατικά

230γρ. γαρίδες μεσαίες, καθαρισμένες, πλυμένες και μαγειρεμένες
2 αβοκάντο ώριμα, ξεφλουδισμένα και χωρίς κουκούτσι
2 κουτ. της σούπας νερό
2 κουτ. της σούπας λάιμ στυμμένο
1 κουτ. της σούπας μέλι
1/4 κουτ. του γλυκού πιπέρι καγιέν
1 αγγούρι μέτριο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
1 μάνγκο ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
1 πιπεριά γλυκιά, κομμένη και χωρίς σπόρους
1/2 φλιτζάνια φύλλα κόλιαντρο
300 γρ. φύλλα σπανάκι baby

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, σε ένα μίξερ τοποθετείς το μισό αβοκάντο, το νερό, τη salsa verde, το χυμό λάιμ και το μέλι. Χτυπάς μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.
Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτεις τις γαρίδες, το αγγούρι, το μάνγκο, τη κόκκινη πιπεριά και το κόλιαντρο.
Χωρίζεις το σπανάκι και το υπόλοιπο αβοκάντο σε 6 πιάτα.
Τοποθετείς το μείγμα με τις γαρίδες και το dressing πάνω από το σπανάκι.

Πηγή: tlife.gr