Μέχρι στιγμής η αδερφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι Λιν, δεν είχε προβεί σε καμία δήλωση σχετικά με την κηδεμονία της πρώτης, όμως αυτή την φορά αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της.

Σε πρόσφατο βίντεο, που ανάρτησε η ίδια στους λογαριασμούς της στα social media, αποκαλύπτει τους λόγους, που την ανάγκαζαν να τηρήσει «σιγή ιχθύος» και υποστηρίζει πως στέκεται δίπλα στην αδερφή της σε κάθε της απόφαση.

«Ο μόνος λόγος, που δεν είχα μιλήσει ποτέ πριν ήταν επειδή ένιωθα ότι δεν ήταν σωστό να μιλήσω εγώ, ενώ η αδερφή μου δεν μπορεί να μιλήσει η ίδια για τον εαυτό της και να πει όσα νιώθει», εξηγεί στην αρχή του βίντεο η τραγουδίστρια και ηθοποιός, ενώ συνεχίζει λέγοντας πως τώρα που μίλησε και η ίδια η Μπρίτνεϊ μπορεί να ακολουθήσει κι εκείνη το παράδειγμά της και να πει όσα πιστεύει σχετικά με την κηδεμονία της αδερφής της και το κίνημα #FreeBritney.

«Από την ημέρα, που γεννήθηκα έχω αγαπήσει και στηρίξει την αδερφή μου. Είναι η μεγάλη μου αδερφή πριν από όλες αυτές τις βλακείες που έχουν συβεί. Δε με ενδιαφέρει αν θέλει να φύγει μακριά, να πάει σε ένα δάσος και να κάνει μωρά στην μέση του πουθενά ή αν θέλει να επιστρέψει και να κατακτήσει τον κόσμο, όπως έχει κάνει τόσες φορές, γιατί δεν έχω τίποτα να χάσω ή να κερδίσω από εκείνη. Αυτή η κατάσταση δεν με επηρεάζει, γιατί είμαι απλά η αδερφή της, που νοιάζεται μόνο για την ευτυχία της», λέει.

Όπως εξηγεί στην συνέχεια, δεν χρωστάει καμία εξήγηση σε κανέναν, καθώς η αδερφή της ξέρει πολύ καλά πόσο νοιάζεται για εκείνη. Διαχώρισε λοιπόν, την θέση της από εκείνη των γονιών της και όπως είπε, δεν έχει καμία σχέση με όσα πιστεύουν και κάνουν στην Μπρίτνεϊ. «Δεν είμαι η οικογένειά μου. Είμαι ξεχωριστός άνρωπος και μιλάω για τον εαυτό μου», τονίζει η Τζέιμι Λιν Σπίαρς.

Τέλος, τόνισε πόσο περήφανη την έκανε η αδερφή της, που χρησιμοποιήσε για πρώτη φορά την φωνή της και υποστήριξε πως από εδώ και στο εξής θα είναι στο πλευρό της σε οποιαδήποτε επιλογή της. «Αν πρέπει να τελειώσει αυτή την κηδεμονία ή ακόμα και να πετάξει στον Άρη ή ό,τι άλλο θέλει να κάνει για να είναι ευτυχισμένη, θα την στηρίξω 100%, γιατί πραγματικά την αγαπάω. Πάντα την αγαπούσα και πάντα θα την αγαπώ», λέει κλείνοντας τον λόγο της.

Πηγή: protothema.gr