Με ένα ποστ της στο Facebook συνοδευόμενο με φωτογραφία όπου ποζάρει στο σετ της πολύ καλής σειράς της ΕΡΤ1 «Ζακέτα να πάρεις» με τη συμπρωταγωνίστριά της, Δάφνη Λαμπρόγιαννη θέλησε η Ελένη Ράντου να βάλει στη «θέση» τους όσους γράφουν ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να συνεργαστούν αρμονικά μεταξύ τους.

«Κι ενώ τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν συνεχίζονται μες τους 40 βαθμούς, διαβάζω κάτι ανόητα σεξιστικά περί μαλλιοτραβηγμάτων κι αναρωτιέμαι. Γιατί όταν συνεργάζονται γυναίκες πρέπει να υπάρχει πάντα ένα ξεκατίνιασμα κατά τους ανοήτως γράφοντες;

Πόσο σεξιστικό! Πόσο παλιό. Πόσο θλιβερή κι εξευτελιστική αντίληψη για τις γυναίκες! Όχι ρε φίλε! Δεν συμβαίνει έτσι!

Μακάρι όλες οι συνεργασίες να ήταν σαν κι αυτή με τις ζακετούλες μου, τόσο αλληλοϋποστηρικτικές!» έγραψε, αναφερόμενη χαϊδευτικά στις συμπρωταγωνίστριές της, Φωτεινή Μπαξεβάνη και Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Η σειρά «Ζακέτα να πάρεις» έδωσε άλλωστε πολύ καλά δείγματα κωμικής γραφής με τις τρεις εντελώς διαφορετικές μαμάδες να εμπλέκονται με τον τρόπο τους στις ζωές των γιων τους και να προκαλούν απίθανες καταστάσεις που θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε και τη νέα σεζόν.