Στην κάμερα του Pop Up μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη, το μεσημέρι της Τετάρτης και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο τηλεοπτικό της μέλλον καθώς και στη σχέση που διατηρεί με τις κόρες του συζύγου της, Μάνου Νιφλή, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Μουτάφη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το λατρεύω το θέατρο αλλά πάντα δεν ήθελα να κάνω μόνο αυτό. Λατρεύω και τα γυρίσματα, είτε αυτά είναι στην τηλεόραση είτε είναι στον κινηματογράφο. Οπότε όσοι ήθελαν να κάνουν μόνο θέατρο, το οποίο το σέβομαι απόλυτα, όταν δεν έχεις δουλειά και γίνονται και ωραίες δουλειές στην τηλεόραση, καλώς το κάνουν».

«Νιώθω σαν μαμά με τις κούκλες κόρες του συζύγου μου. Γιατί έχουν μια υπέροχη μαμά που έχουν μια εξαιρετική σχέση. Νιώθω κολλητή τους φίλη και πολύ ευτυχισμένη. Είναι δυο υπέροχα πλάσματα και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha. «Η σχέση μας προχωράει αβίαστα και όμορφα, όχι μόνο λόγω του Μάνου αλλά και των ίδιων των κοριτσιών. Δεν τις αγαπάω επειδή αγαπάω τον Μάνο. Τις αγαπάω επειδή είναι η Ισιδώρα και η Κωνσταντίνα. Είναι πολύ απλά τα πράγματα».