Σε μια εξομολογητική και αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε η Γωγώ Γαρυφάλλου για τα όσα έζησε κατά τη διάρκεια του τοκετού, εξηγώντας την περιπέτεια υγείας του μωρού της.

Πέρασες κάποια δύσκολη στιγμή στην εγκυμοσύνη σου;

Ναι, γιατί την κόρη μου την γέννησα πρόωρα. Μέχρι να γεννήσω εγώ χόρευα με την κοιλιά στο στόμα στη σχολή χορού και σπάσανε τα νερά τέσσερις ημέρες συνεχόμενα και εγώ δεν το είχα πάρει είδηση γιατί μου έφευγαν σταδιακά. Όταν λοιπόν πήγα να γεννήσω έπεσαν επάνω μου όλοι οι γιατροί γιατί το παιδί μου δεν είχε οξυγόνο, εκείνη την ώρα βίωσα ένα πραγματικό θαύμα. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, ένιωσα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου. Δεν ξέρω αν η μητρότητα σε αλλάζει σαν άνθρωπο, αλλά εγώ μέσα από την κορούλα μου ξαναγεννήθηκα.

Θα έκανες δεύτερο παιδί;

Βεβαίως, εγώ τα αγαπάω πολύ τα παιδάκια και θα υιοθετούσα κιόλας ένα. Ήθελα για χρόνια να υιοθετήσω ένα παιδάκι, γιατί η μητρότητα δεν είναι μόνο όταν γεννάς, είναι το πώς μεγαλώνει, ανεξάρτητα με ποιον τρόπο που αυτό το μωράκι ήρθε στη ζωή.

Πριν από λίγο καιρό βρέθηκες αντιμέτωπη με τον θάνατο...

Ναι, έχασα τον πατέρα μου πριν από πέντε μήνες, τεράστια απώλεια η οποία δεν αναπληρώνεται με τίποτα, αλλά ξέρω ότι με προσέχει από εκεί που είναι. Ευτυχώς πρόλαβε να γνωρίσει και να ζήσει λίγο την κορούλα μου. Εύχομαι να μην το ζήσει κανείς! Έχω όμως τη μητέρα μου, που μου έχει σταθεί βράχος στο πλευρό μου στα πάντα, μέχρι και σήμερα είναι ο στυλοβάτης μου σε όλα, πρέπει να την κάνω εικόνισμα και να την προσκυνάω κάθε μέρα, είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου στο περιοδικό ΧΑΙ.