Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται εξαιτίας του κορωνοϊού, τις τελευταίες 8 μέρες, ο ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος.

Την είδηση μεταδίδει το τοπικό μέσο ThessToday.gr, που σημειώνει πως η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη. Μάλιστα, ο Τάκης Χρυσικάκος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Πάντως, ο ηθοποιός δεν παρουσιάζει σοβαρά συμπτώματα και νοσηλεύεται με πνευμονία σε κρεβάτι Covid του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Τάκης Χρυσικάκος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος «Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα» του Ευγένιου Ο Νηλ σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου.

H πρεμιέρα του έργου είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουλίου και δεν δεν θα αναβληθεί καθώς ο ρόλος του Τζέιμς Τάιρον που ερμηνεύει είναι σε διπλή διανομή με τον Πέρη Μιχαηλίδη.

Ο Τάκης Χρυσικάκος θα ανέβει επί σκηνής όταν αναρρώσει καθώς θα ακολουθήσει περιοδεία του θιάσου σε όλη την ελληνική επικράτεια.