Μια εφ’ όλης της ύλης συνέτευξη παραχώρησε η Σοφία Βόσσου στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε το τελευταίο μεγάλο διάστημα και τα σοβαρά προβλήματα υγείας που πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Βόσσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ήταν ανησυχητικό αυτό που πέρασα, αλλά ήταν βασανιστικό. Δόξα σοι ο Θεός το ξεπέρασα με πολλή πίστη, με πολλή δύναμη, με πολλή αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους αλλά και από ανθρώπους που δεν γνωρίζω».

«Όλα ξεκίνησαν από ένα προβληματάκι που είχα στο στομάχι, έκανα ένα χειρουργείο και πήγε καλά. Μετά έπαθα ξαφνικά μια διάτρηση, κάνουμε δεύτερο χειρουργείο, αφαιρούμε 2/3 στομάχου. Σε επτά ημέρες κάνει συρίγγιο όπου κράτησε οκτώ μήνες» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στην πρωινή εκπομπή του ALPHA. «Η γεύση μου ήταν αλλοιωμένη και μου ερχόταν αηδία».

«Όταν πήγα 37 κιλά φοβήθηκα. Βασικά δεν φοβήθηκα εγώ αλλά ο γιατρός μου. Παραμονή Πρωτοχρονιάς μου είπε να κάνω εισαγωγή στο νοσοκομείο, γιατί πεθαίνω. Εγώ του είπε ότι θα πάω να αλλάξω χρόνο στο σπίτι μου και θα έρθω την άλλη μέρα. Και όντως αυτό έκανα» συμπλήρωσε, στη συνέχεια, η Σοφία Βόσσου.