Η μητέρα της Καρολάιν φέρεται να είχε δώσει 50 χιλιάδες ευρώ για την αγορά του οικοπέδου που το ζευγάρι σχεδίαζε να χτίσει το σπίτι του.

Ο Μπάμπης Αναγωνστόπουλος είχε αποκαλύψει ότι εκείνος και η Καρολάιν σκόπευαν να φύγουν από τα Γλυκά Νερά. Από τη στιγμή που δεν βρήκαν ένα σπίτι όπως το ήθελαν, αποφάσισαν να αγοράσουν ένα οικόπεδο και στη συνέχεια, μέσω κατασκευαστικής εταιρίας, να χτίσουν την οικία τους. Όλα αυτά μόλις λίγους μήνες πριν τη δολοφονία.

Σύμφωνα με όσα είχε υποστηρίξει ο 32χρονος η αγορά του οικοπέδου τους είχε κοστίσει 55 χιλιάδες ευρώ. Η εκπομπή «T Live» επικαλείται ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η μητέρα της Καρολάιν είχε δώσει 50 χιλιάδες ευρώ για την αγορά του οικοπέδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το μεγάλο ποσό που έδωσε, το ακίνητο δεν γράφτηκε στο όνομα της κόρης της αλλά σε αυτό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η μητέρα της Καρολάιν τους βοηθούσε οικονομικά

Το ζευγάρι χρειαζόταν 190 χιλιάδες ευρώ για να προχωρήσει στην κατασκευή του σπιτιού και ήδη είχε πάρει το πρώτο «οκ» για την έγκριση ενός δανείου ύψους 160 χιλιάδων ευρώ. Σύμφωνα με όσα υποστήριζε η πλευρά του πιλότου, τα υπόλοιπα χρήματα θα τα κάλυπτε ο ίδιος από τις οικονομίες του και τη βοήθεια της δικής του οικογένειας.

Το ρεπορτάζ του «T Live» αναφέρει ότι η μητέρα της Καρολάιν βοηθούσε σε μόνιμη βάση το ζευγάρι. Μάλιστα γίνεται αναφορά σε ένα ποσό που έφτανε τα 1.000 ευρώ το μήνα. Όπως προκύπτει το ζευγάρι ερχόταν πολλές φορές σε κόντρα για τα οικονομικά.