Η… αναζήτηση του sugarman συνεχίζεται στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής 27 Ιουνίου στο Γηροκομειό, όπου στο πλαίσιο της ενότητας του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου στην πλατεία «Απόστολου Κυδωνιάτη» θα πραγματοποιηθεί η τρίτη και τελευταία προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας «Ψάχνοντας τον Sugarman».

Η ταινία στις δύο προηγούμενες προβολές της οι οποίες έγιναν στο πλαίσιο της ενότητας ξάφνιασε και συγκίνησε το κοινό, «οδηγώντας» το να ανακαλύψει τον πιο άγνωστο-διάσημο μουσικό στον κόσμο, τον Σίξτο Ροντρίγκεζ.
Η απίστευτη ιστορία του Ροντρίγκεζ διεγείρει συναισθήματα και σκέψεις, παρακολουθώντας την έμπνευση, την ελπίδα, την επιτυχία, την διασημότητα, την ίδια τη ζωή, και την απίθανη μουσική του.

Η προβολή στη Βούντενη

Στην προτελευταία «στάση» της στην Πάτρα, η ταινία προβλήθηκε στην Βούντενη, με τους φίλους του κινηματογράφου να εντυπωσιάζονται από τους συγκινητικές μελωδίες του Σίξτο Ροντρίγκεζ και τους προφητικούς του στίχους, την αναζήτησή του και το πώς αυτός κατόρθωσε να αλλάξει τελικά το μουσικό τοπίο της χώρας του.

Την ταινία προλόγισε το μέλος του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό Χριστίνα Κλωνιζάκη.