Πραγματοποιείται την Κυριακή 27 Ιουνίου, το πρωί στις 11, η 3ετής Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Οργανισμού της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ», σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Καταστατικό του Οργανισμού και η οποία θα διεξαχθεί μέσω του Διαδικτύου, λόγω των υγειονομικών κανόνων covid 19.

        Στην Γενική Συνέλευση και με βάση την ημερήσια διάταξη, θα παρουσιαστεί από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Γιάννη Κόττορο, ο διοικητικός απολογισμός της 3ετίας 2018-2021, η Ταμίας του Δ.Σ. Όλια θα εκθέσει τον οικονομικό απολογισμό της αντίστοιχης περιόδου, ενώ η Εξελεγκτική Επιτροπή, θα παρουσιάσει την εμπεριστατωμένη έκθεση της για την παρελθούσα τριετία.

        Στη συνέχεια ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός, θα αναλύσει τα καλλιτεχνικά πεπραγμένα της περιόδου 2018-2021

        Πέραν των προβλεπόμενων διαδικασιών, θα εκλεγεί και η Εφορευτική Επιτροπή η οποία θα προβεί στην ανακοίνωση για την πραγματοποίηση Αρχαιρεσιών, για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

        Εν τω μεταξύ 26 και 27 Ιουνίου, Σάββατο και Κυριακή, θα πραγματοποιηθούν και οι δύο πρώτες συναυλίες του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, των Σχολών πιάνου, βιολιού, κιθάρας, κλαρινέτου, σαξοφώνου και φλάουτου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναγγελθεί, με περιορισμένη προσέλευση [μόνον γονείς των σπουδαστών- μαθητών] και πάντα με βάση του υγειονομικούς κανόνες που ισχύουν.