Μια ευχάριστη είδηση έκρυβε για την Αχαΐα η τοποθέτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στην επίσημη παρουσίαση του Ράλλυ Ακρόπολης στο "Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος".

Ο κ. Αυγενάκης από το βήμα της εκδήλωσης "άναψε το πράσινο φως" για την ολοκλήρωση του έργου του Αυτοκινητοδρομίου Χαλανδρίτσας.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά από χρόνια καθυστερήσεων και αναβολών, επιβεβαιώνοντας και τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Enterprise Greece, ο οποίος στην τελευταία επίσκεψή του στην Πάτρα βρέθηκε στον χώρο, όπου οι φορείς της Αχαΐας οραματίζονται να υλοποιηθεί η εγκατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός αθλητισμού, ανάφερε:

«Βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις, μετά από δεκαετίες, για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή για την πίστα αγώνων στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας. Πρόκειται για ένα υπερώριμο πρότζεκτ που πιθανόν πολύ να γνωρίζετε.
Δεν θέλω να πω πολλά και να καλλιεργήσω προσδοκίες, όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε ότι είμαι άνθρωπος της δουλειάς και του αποτελέσματος. Όμως πρόκειται για μια πίστα διεθνών προδιαγραφών, ένα υπερώριμο πρότζεκτ με εξασφαλισμένες όλες τις αδειοδοτήσεις, ενταγμένο ακόμα και στον αναπτυξιακό νόμο.
Φιλοδοξούμε, να γίνει πράξη επί των ημερών μας»