Το ανθρώπινο σώμα, οι δυναμικές γωνίες, τα έντονα σχήματα σε έναν πολυεπίπεδο χώρο, εικόνες που μοιάζουν να ξεπηδούν η μία μέσα από την άλλη, μία αίσθηση από κολλάζ, ξαφνικές εναλλαγές αποχρώσεων, στοιχεία που απομακρύνονται από τη φυσική τους διάσταση στο χώρο δημιουργώντας νέες αρμονικές ανασυνθέσεις, χαρακτηρίζουν την εργασία του επόμενου καλλιτέχνη για το ArtWalk 6..

Τον εμπνέουν η αναγέννηση, ο φωτορεαλισμός και η αποδόμηση σύγχρονων έργων τέχνης.

«Τι θα απεικονίζει η τοιχογραφία που θα δημιουργήσει ο Γιώργος Χιώνης;»

Αυτή τη φορά, ένας Έλληνας καλλιτέχνης αναλαμβάνει να δημιουργήσει την τέταρτη τοιχογραφία του 6ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 6, η οποία  ξεκινά την Παρασκευή 25 Ιουνίου. Ο διάσημος εγχώριος καλλιτέχνης της street art, Γιώργος Χιώνης έρχεται για να «εμπλουτίσει» με το δικό του μοναδικό καλλιτεχνικό στυλ τον αστικό ιστό της Πάτρας, στην οδό Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 11.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Γιώργο Χιώνη, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τo ArtWalk 6 τελεί υπό την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την θερμή βοήθεια των χρυσών χορηγών Χρυσανθόπουλος Α.Ε. (πατρινή εταιρία ανυψωτικών μηχανημάτων) και VECHRO (ελληνική βιομηχανία χρωμάτων) και των μεγάλων χορηγών Coffeebrands (πατρινή αλυσίδα καφέ) και ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ.