Τον Άνταμ Χαλίλ τον γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Το μοντέλο έφτασε μέχρι το bootcamp και πλέον διαγράφει τη δική του πορεία στον χώρο. Μάλιστα, πρωταγωνιστεί σε καμπάνια του οίκου Givenchy.

Μιλώντας στο «Πάμε Δανάη!» είπε: «Βρέθηκα στο Παρίσι για τον οίκο Givenchy χωρίς να το καταλάβω και ένιωσα σαν την Σάρα Τζεσικα Πάρκερ στο Sex and the City. Πίστευα ότι αδικήθηκα, αλλά με δικαίωσε ο κόσμος και οι άνθρωποι που πιστεύουν σε μένα. Αν είχα περάσει στο GNTM, μπορεί να με έβγαζε άλλού και νιώθω ότι θα καιγόμουν».

Τα παιδικά του χρόνια:
Η μητέρα του Άνταμ είναι από την Πολωνία, ενώ ο πατέρας του από την Αίγυπτο. Οι δύο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στην Ελλάδα, καθώς είχαν έρθει στη χώρα για να αναζητήσουν μία καλύτερη τύχη. «Μικρός φορούσα τα ρούχα της αδερφής μου και χόρευα, με βοήθησε να αγαπήσω το σώμα μου. Όταν μπήκα στο δημοτικό έπρεπε να καταπνίξω την περσόνα που είχα από μικρό παιδί».

Στην εφηβεία του εξομολογήθηκε πως έκανε τη μεγάλη επανάσταση. «Ήταν μία δύσκολη ηλικία τα χρόνια του Γυμνασίου και του Λυκείου, ήμουν δαχτυλοδεικτούμενος, ειδικά στο Λύκειο… Άρχισα να χάνω φίλους, κλείστηκα πολύ στον εαυτό μου και είπα “μία φορά ζω στο σώμα μου, δεν ζω τη ζωή κάποιου άλλου”», αποκάλυψε ο Άνταμ Χαλίλ.