Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία ομαδικού βιασμού μίας 25χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα, για την οποία έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής τρεις αλλοδαποί ηλικίας 19,21 και 27 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά οι δράστες παρέσυραν τα ξημερώματα με δόλο στο σπίτι τους την 25χρονη γυναίκα που είναι τριών μηνών έγκυος και έχει νοητική καθυστέρηση και τη βίασαν.

Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες μετέφεραν το θύμα από την πλατεία Ομονοίας με ταξί στο υπόγειο διαμέρισμα τους στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου και τη βίασαν ομαδικώς.

Η νεαρή κατάφερε να δραπετεύσει, πήγε στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε το συμβάν, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας τρεις από τους τέσσερις βιαστές.

Η 25χρονη είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ η περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς για τις εφιαλτικές ώρες που έζησε προκαλεί σοκ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητείται κι ένας Αφγανός.

Η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί εκτεταμένες έρευνες εξέλιξη για τον εντοπισμό του τέταρτου συνεργού τους.

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης
Σύμφωνα με το νεότερες πληροφορίες του MEGA, η νεαρή γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς πως πήγε το βράδυ της Τρίτης, γύρω στις 21.30 στην Ομόνοια, προκειμένου να φτιάξει το κινητό της σε ένα μαγαζί.

Στον δρόμο την προσέγγισε ένα άτομο νεαρής ηλικίας, την πήγε σε ένα σκοτεινό σημείο, τη βίασε και την παράτησε σε άθλεια κατάσταση

Δυστυχώς ο εφιάλτης για την 25χρονη δεν τελείωσε εκεί καθώς στη συνέχεια, δύο άντρες λέγοντας της τάχα πως θέλουν να τη βοηθήσουν, πηγαίνοντας την σε διαμέρισμα επί της οδού Αριστοτέλους, όπου τη βίασαν ομαδικά. Μάλιστα ο τρίτος άνδρα σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ήταν στην πόρτα για να ελέγχει το χώρο.

Η 26χρονη πριν από λίγο έφυγε με τους οικείους της από το αστυνομικό τμήμα και ήταν σε κατάσταση σοκ.