Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή “Love it”. H ηθοποιός που σε λίγες ημέρες πρόκειται να κάνει πρεμιέρα με την θεατρική παράσταση “Νυφικό κρεβάτι” και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της σε αυτή αλλά και τη συνεργασία της με τον Ορέστη Τζιόβα.

Ακόμα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος του The Booth που όπως παραδέχτηκε την στεναχώρησε ενώ μίλησε και για τις καταγγελίες που έχουν ξεσπάσει στο χώρο του θεάτρου αλλά και για τα όσα τραγικά βλέπουμε να συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην ελληνική κοινωνία.

“Βλέπω πράγματα που με ανατριχιάζουν αυτές τις μέρες στην τηλεόραση και δε πιστεύω ότι το νομικό μας σύστημα αυτή τη στιγμή είναι ικανό να βάλει τα πράγματα στη θέση του. Με τρομάζει πάρα πολύ αυτό. Θεωρώ ότι αν σε γεγονότα πάρα πολύ σοβαρά η καταδίκη είναι τόσο μικρή σε διάρκεια, τότε στις υποθέσεις που αναφέρεσαι θα είναι κάτι αστείο… Δε μπορώ να κοιμηθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό… Μιλάμε για γυναικοκτονίες αυτή τη στιγμή, δε περνάω πολύ καλά με όλο αυτό, είμαι σε οριακό κομμάτι.

Διαμαρτύρομαι αυτή τη στιγμή και θα ήθελα να μπορέσω να διαμαρτυρηθώ και με άλλο τρόπο αλλά δε ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να αλλάξει το οτιδήποτε. Νομίζω πως όλες μας κάτι πρέπει να κάνουμε. Οι νόμοι δε μας ευνοούν. Ένας βιαστής εκτίει μια ποινή πέντε χρόνων, βγαίνει έξω και ξαναβιάζει. Δεν είμαι προστατευμένη από πουθενά, ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε τα παιδιά μου, ούτε καμία γυναίκα. Κάνουμε ότι μπορούμε για να διαμαρτυρηθούμε αλλά μόνο στα social media, πρακτικά πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει. Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Δε θέλω να έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όμως υπάρχουν γεγονότα που μιλούν από μόνα τους” είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.