Ένα μοναδικό ντουέτο για τα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards ετοιμάζουν οι πατρινοί Alcatrash μαζί με τον Τριαντάφυλλο.

Ο γνωστός τραγουδιστής στο ζενίθ της δημοτικότητας του μετά την συμμετοχή του στο Survivor ετοιμάζεται για να κάνει ένα δυναμικό come back στον χώρο του τραγουδιού και το ντουέτο αυτό θα είναι μόνο η αρχή.

«Θα δείτε έναν εκρηκτικό Τριαντάφυλλο καλύτερο από ποτέ. Οι πρόβες πάνε εξαιρετικά, το κομμάτι το ξέρουμε, παίζουμε χρόνια τις επιτυχίες του Ντάφι. Θα είναι μια διασκευή του «Σπάω τα ρολόγια». Είναι η δεύτερη φορά που είμαστε στα βραβεία, την πρώτη φορά είχαμε κάνει ένα act με την Καίτη Γαρμπή», είπε ο frontman Πέτρος Πυλαρινός στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Σημειώνουμε ότι ο Τριαντάφυλλος ήδη έχει κλείσει συνεργασίες τόσο για το καλοκαίρι, όσο και για τον χειμώνα, ενώ οι πατρινοί Alcatrash μετά το «Καλό Μεσημεράκι», την εκπομπή που τους βλέπουμε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, θα εμφανιστούν στο Volcano όταν δοθεί το πράσινο φως για το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων.