Το αγαπημένο beach bar της Ηλείας, ένας μοναδικός ολοήμερος και όχι μόνο προορισμός σας προσκαλεί να απολαύσετε μοναδικές εμπειρίες με καλοκαιρινά vides!

Η τέλεια εξίσωση που χαρακτηρίζει το Ακρωτήρι Beach Bar Restaurant, το οποίο βρίσκεται στην υπέροχη παραλία Μπούκα Κορακοχωρίου είναι η τοποθεσία του, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο του Πύργου και μόλις μια ώρα από την Πάτρα και η ειδυλλιακή παραλία του.


Ο επισκέπτης αισθάνεται ότι πατά σε ένα «εξωτικό» νησί και απολαμβάνει τη μαγεία του τοπίου καθώς η φυσική του ομορφιά μαγνητίζει αφού βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στην άμμο.

Ο ήλιος, η άμμος και τα γαλάζια νερά σας ταξιδεύουν απολαμβάνοντας παράλληλα έναν πρωινό καφέ ή ένα γεύμα ή ένα υπέροχο κοκτέιλ παρέα με το ηλιοβασίλεμα.

Η άψογη εξυπηρέτηση και φυσικά το εξαιρετικό περιβάλλον του αποτελούν χαρακτηριστικά στοιχεία του Ακρωτήρι Beach Bar Restaurant.


Το εστιατόριο του Ακρωτήρι Beach Bar Restaurant αποτελεί σημείο αναφοράς, σερβίροντας αυθεντική μεσογειακή κουζίνα, σε ένα περιβάλλον που κυριαρχεί η απλότητα και το φως.

To μενού υπόσχεται αξέχαστα γευστικά ταξίδια.

Μην το σκέφτεστε, μια απόδραση στον Ακρωτήρι Beach Bar Restaurant επιβάλλεται... μόνο το καλύτερο για εσάς!