Στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας βρίσκεται ο νεαρός άνδρας που το περασμένο διάστημα ενοχλούσε κοπέλες, κυρίως σερβιτόρες που εργάζονταν στις καφετέριες των Υψηλών Αλωνίων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Αχαϊκή Πολιτεία" ο άνδρας αυτός, ηλικίας περίπου 35 ετών, προχώρησε και σε ένα ακόμα περιστατικό παρενόχλησης, όταν προσπάθησε να φιλήσει μία κοπέλα, βγάζοντας της τη μάσκα.

Η κοπέλα τον κατήγγειλε και έτσι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του, κρίνοντας στη συνέχεια ότι ο άνδρας αυτός χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας. Πρόκειται για έναν ευγενικό νέο εμφανισιακά που προέρχεται από το Μεσολόγγι.

Ο άνδρας αυτός είχε προχωρήσει σε σωρεία περιστατικών παρενοχλώντας κυρίως τις σερβιτόρες που εργάζονται στις καφετέριες της πλατείας Υψηλών Αλωνίων, κάποιες από τις οποίες τον είχαν εκδιώξει από τα τραπέζια τους, όταν είδαν περί τίνος πρόκειται.

Παρόλα αυτά ο 35χρονος συνέχισε αυτή την συμπεριφορά, έχοντας μάλιστα και μία επιθετική στάση κατά των ανθρώπων που έμπαιναν μπροστά για να προστατεύουν τις κοπέλες που έβαζε κάθε φορά στο μάτι, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στην ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτός είχε εμφανίσει και στο παρελθόν ψυχιατρικά προβλήματα, τα οποία είχε ξεπεράσει παίρνοντας την κατάλληλη θεραπεία, θεραπεία που όμως σταμάτησε μένοντας μόνος του, μακριά από τους δικούς του, στην Πάτρα.