«Μάχη» αναμένεται να έχουμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν μεταξύ των ριάλιτι μαγειρικής. Μπορεί το MasterChef να έριξε τίτλους τέλους, όμως οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο έχουν ήδη ξεκινήσει. Την ίδια ώρα, ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως τα δίνει όλα για να κάνει δικό του το «Cooking with the stars» και να «χτυπήσει» το Star.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κανάλι του Αμαρουσίου έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της νέας αυτής εκπομπής που προέρχεται από τις Φιλιππίνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τραπέζι έχει πέσει και το «Game of chefs».

Το «Cooking with the stars», όπως καταλαβαίνει κανείς και από τον τίτλο θα περιλαμβάνει μαγειρική με διάσημους. Θα υπάρχουν ορισμένοι σεφ, οι οποίοι ειδικεύονται σε μία συγκεκριμένα κουζίνα. Το κάθε επεισόδιο, θα φιλοξενεί κάποιον από τη σόουμπιζ, όπου θέτει στους σεφ ένα πρόβλημα σχετικά με ένα πιάτο. Αυτοί θα μπαίνουν στη διαδικασία να σκεφτούν μία λύση, που θα γίνεται δεκτή από τον καλεσμένο.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιουνίου έπειτα από μαραθώνια ανάκρισή του στη ΓΑΔΑ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ότι έπνιξε την Καρολάιν με τα ίδια του τα χέρια, χρησιμοποιώντας μια μπλούζα της ενώ αποφάσισε να καλύψει τη δολοφονία της με την όλη σκηνοθεσία της ληστείας, καθώς –όπως είπε– σκεφτόταν την κόρη του, που θα έμενε χωρίς μάνα και πατέρα.
Σε σχετική με την υπόθεση ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ, αναφέρει:
«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».