Το τέλος της θητείας του στα γήπεδα της Πολωνίας  ανακοίνωσε ο Γιάννης Μασούρας. Ο πατρινός πλάγιος μεσοαμυντικός ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν θα συνεχίσει ούτε στον Ολυμπιακό.

Οι φήμες των φέρνουν να έχει έρθει σε επαφή και με τον Παναιτωλικό, ενώ χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα για το αντίο του στην Γκόρνικ Ζάμπρζε.

«Αυτό είναι το τέλος της σεζόν παιδιά! Δύσκολη σεζόν, με πολλές χαρούμενες στιγμές και κάποιες δυσκολίες. Σε κάθε περίπτωση έχω πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσω τους προπονητές μου που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Πολωνίας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη στις δύσκολες στιγμές μου και τέλος είμαι πολύ ευγνώμων στον πρόεδρο του @gornikzabrzesa που ήταν το πρώτο άτομο που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτό το καταπληκτικό κλαμπ.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό πρέπει να ευχαριστήσω τους φοβερούς συμπαίκτες μου. Χωρίς εσάς παιδιά δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Θα μου λείψετε όλοι αλλά ας ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο και ποιος ξέρει...».