Τον γύρο του διαδικτύου και εκτός Μεγάλης Βρετανίας κάνει η εμπλοκή του παλαίμαχου θρύλου του ποδοσφαίρου, Μάικλ Όουεν ο οποίος έχει «μπλεχτεί» σε ερωτικό σκάνδαλο...

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ από τη Μεγάλη Βρετανία, ο γνωστός άλλουτε ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης, φέρεται να ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από μία Αγγλίδα που έχει λάβει μέρος στo Bigh Brother το 2017, την Ρεβέκκα Τζέιν. Οι δυο τους φαίνεται να γνωρίστηκαν σε ένα ταξίδι, με τη συζήτησή τους να γίνεται γρήγορα σεξουαλική. Αντάλλαξαν μάλιστα μηνύματα, τα οποία έχουν βγει στην φόρα και δεν είναι καθόλου… ταπεινά.

Ο Όουεν της ζήτησε να αξιολογήσει κάποιες προσωπικές της φωτογραφίες και σύμφωνα με τη Sun της έγραψε: «Σε συμβουλεύω καμία από αυτές να μην κάνουν και για τα social media». Όταν αυτή ανταποκρίθηκε δε, ο Άγγλος απάντησε: «Τρομερές παρεμπιπτόντως. Έστειλες αμέσως φωτογραφία με τα βυζ@@ σου, οπότε μην κάνεις πίσω τώρα. Όχι κι άσχημα, Τέλεια βυζ@@. Μπορείς να μου στείλεις άλλες 20; Αυτό θα ήταν ωραίο».

Τα μηνύματα αυτά έχουν προκαλέσει σάλο στην Αγγλία, καθώς ο Όουεν είναι παντρεμένος από το 2005 και έχει τέσσερα παιδιά. Για την ώρα δεν έχει πάρει κάποια θέση, ενώ οι φίλοι της παίκτριας και τηλεπερσόνας αναφέρουν ότι εκείνη είναι ελεύθερη και ο Όουεν ένας παιδικός της ήρωας, οπότε ήταν δύσκολο να του πει «όχι».


Ο Μάικλ Όουεν με την οικογένειά του


Η «πέτρα» του σκανδάλου, Ρεβέκκα Τζέιν