Ξέγνοιαστες στιγμές στην Κρήτη περνά η Βάσω Λασκαράκη, μαζί με την κόρη της Εύα και τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο. Η ηθοποιός ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της ενόψει της νέας σεζόν. Το ίδιο κάνει και ο γνωστός σεφ.

Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και αρκετά συχνά ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινή του ζωή. Το βράδυ του Σαββάτου (19/6) η Βάσω Λασκαράκη έκανε μία ανάρτηση, η οποία έβαλε «φωτιά» στους fans της. Στο caption της έκανε μια «αποκάλυψη» η οποία όμως άφησε τους ακολούθους της με ερωτηματικά.

«Μερικές φορές δεν χρειάζεται να σχεδιάσεις και να προγραμματίσεις τίποτα…. Τα καλύτερα γίνονται όταν δεν τα περιμένεις», έγραψε η ηθοποιός με τα likes να ξεπερνούν τα 10 χιλιάδες σε δύο ώρες από τη στιγμή της ανάρτησης. Κάποιοι αναρωτήθηκαν αν είναι έγκυος και αν αυτό είναι «το καλό που γίνεται χωρίς να το περιμένεις», όμως η ίδια δεν απάντησε στα σχόλια.

Τη φωτογραφία η Βάσω Λασκαράκη τη συνόδευσε επίσης με τα hashtags #loveistheanswer #myweekend #behappy με τον Λευτέρη Σουλτάτο να της αφήνει σαν σχόλιο ένα emoji με μάτια καρδούλες.