Μια διασκευή από τους «Aphrodite’s Child», ένα παλιό ελληνικό συγκρότημα, επέλεξε ο Darkmatters  (κατά κόσμο Βαγγέλης Μουρελάτος) για να μιλήσει με τον δικό του τρόπο ενάντια στη βία.

Με μουσική. Τη βία με τη γενικότερα έννοια. Οι «Aphrodite’s Child» ήταν ένα συγκρότημα προοδευτικού ροκ ή καλύτερα ψυχεδελικού ροκ, αρκετά μπροστά από την εποχή του που αποτελούταν από τους Βαγγέλη Παπαθανασίου (πλήκτρα), Ντέμη Ρούσσο (μπάσο κιθάρα και φωνητικά), Λουκά Σιδερά (ντράμς και φωνητικά), και Αργύρη "Silver" Κουλούρη (κιθάρα).

Ο Βαγγέλης Μουρελάτος διάλεξε ένα τραγούδι τους και έφτιαξε την δική του διασκευή. Ο ίδιος γράφει σε ανάρτηση του: «Η κοινωνία προετοιμάζει το έγκλημα. Ο εγκληματίας το διαπράττει. Η βία, είτε φυσική είτε ψυχική, είναι μια αναζήτηση της ταυτότητας και του νοήματος. Όσο λιγότερη ταυτότητα, τόσο μεγαλύτερη βία».

Η διασκευή έχει γραφεί από την Φιλανδία, στην χώρα όπου ζει και εργάζεται τους τελευταίους μήνες ο Πατρινός μουσικός. Στο πιάνο, στα αναλογικά σύνθεσης και στα beats είναι ο ίδιος, ενώ στη κιθάρα και στα πίσω φωνητικά η Πολυξένη Λυκούδη.


DarkMatters - Loud, Loud, Loud (Aphrodite's Child Cover)