Είναι γνωστό ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι τελειομανής στη δουλειά του.

Δεν θα μπορούσε έτσι να μην επιλέξει τους πιο τέλειους και καλύτερους συνεργάτες για το νέο του βίντεο κλιπ, όπως για παράδειγμα έναν σκηνοθέτη - κινηματογραφιστή που έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις πιο extreme καταστάσεις στις λήψεις και στα σκηνικά του.

Έναν σκηνοθέτη, που αν ήταν στο θέατρο θα τον κατατάσσαμε στους συγγραφείς του θεάτρου του παραλόγου και ήταν ζωγράφος μάλλον θα τον είχαμε για έναν εξπρεσιονιστή.

Ο Πατρινός Ανδρέας Λαμπρόπουλος όμως δεν είναι σκηνοθέτης θεάτρου, ούτε φυσικά εικαστικός. Είναι ένας κινηματογραφιστής που δείγματα, με όλα τα παραπάνω στοιχεία της δουλειάς του, τα είδαμε στην ταινία «Short Fuse», μια ταινία που έκανε αίσθηση στο κοινό, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Αυτά για πρόλογο. Η ουσία είναι ότι ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος συνεργάζεται για ακόμα μία φορά με τον Σάκη Ρουβά και είναι ο υπεύθυνος για τις κινηματογραφικές λήψεις του βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του διάσημου καλλιτέχνη, του «Πάρε με αγκαλιά».

Το «Πάρε με αγκαλιά» είναι ένα από τα 10 τραγούδια που περιλαμβάνονται στο νέο δίσκο του Ρουβά, «Στα καλύτερα μου», ένα δίσκο τη μουσική του οποίου έχει γράψει ο Φοίβος.

Η κινηματογραφική λήψη αποτελεί δουλειά του Πατρινού σκηνοθέτη που συνεργάστηκε στην παραγωγή αυτού του ξεχωριστού βίντεο κλιπ με πολλούς ακόμα καταξιωμένους επαγγελματίες.

Δείτε το:


Σάκης Ρουβάς - Πάρε Με Αγκαλιά (Official Music Video)