Η Ελένη Τσολάκη επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες, μετά από έναν χρόνο απουσίας και αναλαμβάνει την παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής στο Open, Καλοκαίρι #not. Καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, η παρουσιάστρια μίλησε γι’ αυτή την επιστροφή της, όπως αναφέρει το zappit.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, θέλησε να ρωτήσει την Ελένη Τσολάκη αν θα επέστρεφε στο Happy Day. Εκείνη απάντησε δίχως δεύτερη σκέψη:

«Ναι καλέ! Εκεί είναι σαν τον φοιτητή που φεύγει λίγο για σπουδές, αλλά πάντα θα γυρίσει στο σπίτι. Έτσι αισθάνομαι. Στο Happy Day τα παιδιά είναι οικογένειά μου. Είναι μια σχέση δοκιμασμένη και σταθερή. Είναι μία πόρτα που είναι πάντα ανοιχτή για μένα και πάντα θα ήθελα να επιστρέψω εκεί. Είναι οι φίλοι μου, είναι η παρέα μου».

«Το Survivor είναι κάτι το οποίο δεν θα έκανα με τίποτα. Τόσες μέρες χωρίς μπάνιο; Δεν υπάρχει περίπτωση», ξεκαθάρισε η Ελένη Τσολάκη.

Όσο για το Αγρότης μόνος ψάχνει, το οποίο θα παρουσιάσει τελική η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λέει η Ελένη Τσολάκη: «Πάρα πολύ ήθελα να κάνω το Αγρότης μόνος ψάχνει. Αισθάνομαι πως ό,τι έχει να κάνει με τον κόσμο, μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά εντάξει… Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και όλα γίνονται για καλό».