Ο Γιώργος Μπανταδάκης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση για τις Άγριες μέλισσες και τελικά την απέρριψε.

Είσαι απόφοιτος της σχολής Θεολογίας στο ΕΚΠΑ. Τι είναι αυτό που ωθεί τους ανθρώπους να πιστεύουν στον θεό και γιατί κάποιοι στη σημερινή εποχή τον αρνούνται ή τον αμφισβητούν;

Η πίστη είναι κάτι εντελώς προσωπικό. Πάντα ήταν. Το λάθος είναι να προσπαθήσουμε να τα βάλουμε αυτά μέσα σε κοινωνικές φόρμες. Το πώς και γιατί πιστεύει κανείς, είναι κάτι που διαφοροποιείται. Έχει να κάνει με το σύνολο κάθε ανθρώπου, την προσωπικότητα, τον τρόπο σκέψης, το περιβάλλον. Κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει καθένας να είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου και αν το θέλει.

Εσύ πιστεύεις στον Θεό; Υπήρξε κάποια δύσκολη στιγμή που ζήτησες τη βοήθεια του;

Ναι πιστεύω. Έχω κι εγώ, όπως και κάθε άνθρωπος περάσει δύσκολες στιγμές και έχω ζητήσει βοήθεια. Η πίστη στον όποιο Θεό ή ανώτερη δύναμη, θεωρώ ότι μας δίνει κουράγιο στα δύσκολα.

Χρειάστηκε ποτέ να επισκεφτείς κάποιον ψυχολόγο προκειμένου να λύσεις ένα σοβαρό σου πρόβλημα;

Όχι δεν έχει τύχει μέχρι τώρα, παρόλο που οι σπουδές μου ούτως ή άλλως περιλάμβαναν και πολλά μαθήματα ψυχολογίας, φιλοσοφίας και εγκληματολογίας. Είμαι βέβαια πολύ θετικός και πιστεύω ακράδαντα πως όταν κάποιος άνθρωπος χρειάζεται τη βοήθεια κάποιου ειδικού δεν πρέπει να διστάζει να την παίρνει. Όπως όταν νοσεί κάτι, τρέχουμε στον γιατρό, όταν νοσεί η ψυχή, πρέπει να απευθυνόμαστε στους ειδικούς.

Στην τηλεόραση βλέπουμε πολλά ριάλιτι για μία ακόμη χρονιά. Θα συμμετείχες ποτέ σε κάποιο από αυτά; Στο «Survivor» για παράδειγμα;

Θα μου ήταν ίσως πιο βατό να συμμετείχα σε ένα παιχνίδι σχετικό με το αντικείμενο μου. Ένα παιχνίδι μεταμορφώσεων, χορού ή τραγουδιού δηλαδή. Σε ένα ριάλιτι νομίζω πως όχι. Τώρα στο «Survivor» που έχει μια ειδική μορφή, είναι δηλαδή και το αγωνιστικό κομμάτι μέσα, δεν ξέρω. Θα το σκεφτόμουν, αν και νομίζω δύσκολα θα άντεχα τόση πείνα.

Αν σου προτείνουν να παίξεις στον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», θα δεχόσουν;

Κοίτα, προ καιρού δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την τη σειρά για κάποιο γκεστ ρόλο, αλλά ήταν κάτι που δεν συζητήσαμε παραπάνω, αφού ήδη βρισκόμουν στην «Έξαψη». Αν μιλάμε τώρα για τον νέο κύκλο, με μεγάλη μου χαρά θα έπαιζα στις «Μέλισσες». Είναι μια εξαιρετική δουλειά, με ωραίο σενάριο και σκηνοθεσία και δικαίως έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Πηγή: XAI