Αποκαλύψεις έκανε η δικηγόρος της ψυχολόγου που επισκεπτόταν η Καρολάιν, λέγοντας πως η εντολέας της εξ αρχής κατέθεσε στην αστυνομία όσα ήξερε και φωτογράφιζαν τον πιλότο ως ύποπτο.

«Η εντολέας μου ήταν η πρώτη που έβαλε στο κάδρο των υπόπτων τον σύζυγο. Είπε την απόλυτη αλήθεια» από την πρώτη βραδιά, όταν εκλήθη να καταθέσει στις Αρχές.

Η δικηγόρος ανέφερε ότι δόθηκαν οδηγίες από την αστυνομία στην κα Μυλωνοπούλου να μην αποκαλύψει στον πιλότο ότι κατέθεσε. Έλεγε καλά λόγια για να μην υποψιαστεί κάτι ο 33χρονος. «Όλα ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με τις Αρχές» και «εκ διαμέτρου αντίθετα με αυτά που είχε καταθέσει στις Αρχές». Παράλληλα, η ίδια συμβούλευε την πελάτισσά της «με πολλή προσοχή» για το τι πρέπει να πει προς τα έξω.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την κα Μυλωνοπούλου το βράδυ, αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ, και την ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση.

Μάλιστα, και ο δράστης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την κα Μυλωνοπούλου για να της πει να μιλήσει με καλά λόγια γι’ αυτόν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε. «Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος».