Σάλο και αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega” για να μιλήσει για την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά και τις ραγδαίες εξελίξεις.

Ο γνωστός συνδικαλιστής της αστυνομίας, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε τον 32χρονο «βλάκα», καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την ΕΛΑΣ… «δεν θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

“Είναι βλάκας, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή”, είπε συγκεκριμένα.

Τα λόγια του αυτά ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι άνθρωποι του twitter ξεσπάθωσαν. Η Μαίρη Συνατσάκη, που είναι γνωστή για την ευαισθησία της, αντέδρασε μέσα από το προφίλ της στο instagram, δημοσιεύοντας ένα αιχμηρό και ειρωνικό κείμενο για τις δηλώσεις του αστυνομικού.

“Καλή ιδέα γενικά να μην βγαίνουμε στις τηλεοράσεις προτείνοντας τρόπους που θα μείωναν την ποινή ενός δολοφόνου αν αντιδρούσε διαφορετικά. Ειδικά αν είμαστε αστυνομικοί.