Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, έχει επαρκή στοιχεία στη διάθεσή της που τεκμηριώνουν ότι δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο σύζυγός της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος. Τα τεκμήρια προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με το βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων από την κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού και το βιομετρικό ρολόι του θύματος.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν είναι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία και τα οποία κρίνονται επαρκή, ο δολοφόνος της.

Τα στοιχεία που κατά την αστυνομία τεκμηριώνουν την ενοχή του 32χρονου πιλότου προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων που προέρχονται από κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία, για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Γι' αυτόν τον λόγο κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. μετέβη στην Αλόννησο. Τα στοιχεία ωστόσο δεν μπορούν να περιμένουν. Περιμέναμε να τελεστεί το μνημόσυνο. Θα μπορούσε να έχει γίνει και χθες, σεβαστήκαμε ωστόσο την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Απ. Σκρέκας.

Όπως συμπλήρωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., «σήμερα πρωινές ώρες ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας».

Τα νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανακτήθηκαν στοιχεία από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού, το βράδυ της δολοφονίας, και οι αστυνομικοί θέλουν τη δική του μαρτυρία για τα εν λόγω στοιχεία.

Οι αστυνομικές πηγές διευκρινίζουν ότι ο 32χρονος καταθέτει εκ νέου, καθώς φαίνεται πως έχουν προκύψει κάποιες ασάφειες σε χρονικά σημεία σε όσα είχε καταθέσει αρχικά.

Οι κάμερες ασφαλείας

Πληροφορίες αναφέρουν πως η κάμερα ασφαλείας που υπάρχει στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά φέρεται να έχει καταγράψει τις τελευταίες λεπτομέρειες, λίγο πριν από τη μία τα ξημερώματα, της δολοφονίας της 20χρονης. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η κάρτα μνήμης φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό, σε μια στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.

Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν

Επιπλέον, οι αστυνομικοί φέρεται να έχουν στη διάθεσή τους το βιομετρικό ρολόι (smartwatch) της άτυχης Καρολάιν, το οποίο είχε καταγράψει παλμούς της 20χρονης σε χρονική στιγμή για την οποία ο 32χρονος είχε καταθέσει πως η σύζυγός του ήταν ήδη νεκρή. Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, οι αστυνομικοί θα ζητήσουν από τον σύζυγο της Καρολάιν εξηγήσεις για κάποιες επικοινωνίες που είχε κάνει πριν από τη δολοφονία της 20χρονης.

Σημειώνεται ότι, όπως έχει πει ο 32χρονος πιλότος στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, οι δράστες παρέμειναν για πολλή ώρα μέσα στο σπίτι τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όμως, δεν άφησαν κάποιο ίχνος, ούτε πήραν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.

Οι αντιφάσεις του πιλότου

Συγκεκριμένα:

Η κάμερα στο ισόγειο κατέγραψε στις 12 τα μεσάνυχτα της 11ης Μαΐου τον 32χρονο Μπάμπη με το παιδί στην αγκαλιά του. Στη 1:19 π.μ. η κάμερα στο ισόγειο διεκόπη οριστικά. Οι ληστές ήρθαν πολύ αργότερα, σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει ο ίδιος ο πιλότος.
Είχε καταθέσει ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα, ενώ βρέθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση.
Κατέθεσε ότι λιποθύμησε, αλλά απεδείχθη από την έρευνα ότι χρησιμοποιούσε το κινητό του.
Κλείδωνε και ξεκλείδωνε το κινητό του αρκετές φορές, ενώ υποτίθεται ότι ήταν λιπόθυμος και δεμένος πισθάγκωνα.