Η τριχόπτωση του πρίγκιπα Χάρι φαίνεται να έχει επιταχυνθεί από τότε που έφυγε από τη Βρετανία και μετακόμισε με τη σύζυγό του, Μέγκαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Δρ. Asim Shahmalak, σύμβουλο χειρουργό μεταμόσχευσης μαλλιών στην Κλινική Crown στο Μάντσεστερ, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ θα είναι σχεδόν καραφλός ως τα 50 του έτη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Mail», ο πρίγκιπας Χάρι χάνει μαλλιά σε πιο αργό ρυθμό από τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, και είναι δέκα χρόνια πίσω σε σχέση με εκείνον όσον αφορά στην απώλεια μαλλιών.
«Χωρίς θεραπεία, η απώλεια θα αυξηθεί τον επόμενο χρόνο»

Ο Δρ Asim Shahmalak υποστηρίζει πως ο Χάρι, στα 36 του, έχει την ίδια απώλεια που είχε ο Ουίλιαμ όταν ήταν 26 χρόνων. «Το γονίδιο που προκαλεί την απώλεια δεν είναι τόσο δυνατό στον Χάρι αλλά και πάλι χάνει μαλλιά γρήγορα. Προς το παρόν, το πρόβλημα εντοπίζεται γύρω από την κορυφή».

Και συνέχισε εξηγώντας: «Χωρίς θεραπεία, η επιτάχυνση στην απώλεια που έχουμε δει τους τελευταίους 15 μήνες θα αυξηθεί τον επόμενο χρόνο. Πάντως, ο Ουίλιαμ έχει επηρεαστεί από αυτό το γονίδιο περισσότερο από όλους και ο Χάρι δεν θα είναι ποτέ τόσο καραφλός όσο ο αδελφός του».