Εξελίξεις είχαμε στο ΣΚΕΑΝΑ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του patrasevents.gr.

Ο Σπύρος Στεργίου παραιτήθηκε οριστικά από την θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου, αλλά από κάθε ενασχόληση του με τον σύλλογο.

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε ο πρώην πλέον πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ που είχε εκφράσει εδώ και ένα μήνα την επιθυμία να μην συμμετάσχει στις αρχαιρεσίες που θα γίνονταν για την ανάδειξη του νέου συλλόγου, ζήτησε ότι δεν μπορεί να παραμείνει στα καθήκοντα του από τη στιγμή που οι εκλογές αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας.

Παρά τις πιέσεις που δέχτηκε από τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου δεν έκανε πίσω.

Έτσι μετά την αποχώρηση του προέδρου, κ. Στεργίου Σπυρίδωνος, ορίζεται ως νέος πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, ο κ. Σπυρόπουλος Ιωάννης, ως αντιπρόεδρος ο κ. Παπαγιαννόπουλος Αλέξιος και ως αναπληρωτής γεν. γραμ. ο κ. Καμβύσης Αθανάσιος κατά τα λοιπά οι θέσεις του Δ.Σ. παραμένουν ως έχουν.

Επίσης ορίζεται ως εκπρόσωπος τύπου, ο κ. Σακκής Κωνσταντίνος. 

Μάλιστα μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης ο σύλλογος θα έχει εκδώσει και δελτίο τύπου. Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν κανονικά όταν το επιτρέψουν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί για τους συλλόγους με πάνω από 150 μέλη.

Ο Σπύρος Στεργίου μετά από μία συνεχής θητεία στον ΣΚΕΑΝΑ λήγει έτσι τις υποχρεώσεις του με τον σύλλογο, δίνοντας βάρος στα επαγγελματικά του, αλλά και στα καθήκοντα που έχει στο Επιμελητήριο ως σύμβουλος.