Το «Love Child» είναι η νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν οι Κόλιν Φάρελ και Ρέιτσελ Βάις. Οι δυο τους είχαν αποτελέσει το πρωταγωνιστικό δίδυμο στην ταινία «Αστακός» του Γιώργου Λάνθιμου.

Το «Love Child» είναι μία μαύρη κωμωδία που βασίζεται στο μύθο του Οιδίποδα.


Η πλοκή ακολουθεί ένα ανεπτυγμένο -για την ηλικία του- παιδί, που σχεδιάζει να σκοτώσει τον βίαιο πατέρα του. Αργότερα, αποφασίζει να γνωρίσει στην μητέρα του έναν όμορφο άντρα, ο οποίος θα καταλήξει να μένει τελικά στον ξενώνα του σπιτιού τους.

Όταν όμως, παρατηρεί ότι ο άνδρας αυτός έχει κερδίσει όλη την προσοχή της μητέρας του και εκείνος πλέον «έρχεται σε δεύτερη μοίρα», η ζήλια του θα τον τυφλώσει. Θέτει, λοιπόν, σε εφαρμογή το δεύτερο σχέδιο του, προσπαθώντας να παγιδεύσει τον σύντροφό της, κατηγορώντας τον ότι αυτός ευθύνεται για την δολοφονία του πατέρα του.

Ο σκηνοθέτης, Τοντ Σολόντζ που υπογράφει και το σενάριο, δήλωσε για τη νέα του ταινία:

«Είναι η πρώτη μου ταινία με πλοκή και η πρώτη μου ταινία, που λαμβάνει χώρα στο Τέξας. Είναι διασκεδαστική, σέξι και επηρεασμένη από παραγωγές του Χόλιγουντ, που με έκαναν να θέλω να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα. Αγαπώ την δουλειά της Ρέιτσελ και του Κόλιν και είναι τιμή μου, που μπορώ να εγείρω το πάθος του για μία τόσο σημαντική και συνάμα απρόβλεπτη δουλειά».