Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου, τη νύχτα της Τετάρτης, στα «Μεσάνυχτα» του Alpha. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην προσωπική του ζωή μη διστάζοντας να μιλήσει για τις ακρότητες που έχει κάνει μέχρι και σήμερα. Μάλιστα χαρακτήρισε ως «θαύμα» το γεγονός πως είναι ζωντανός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν μπήκα στη δραματική σχολή δεν ήμουν σίγουρος εάν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Όταν ήμουν στο δημοτικό και το γυμνάσιο ήθελα να γίνω γεωπόνος. Άλλαξα πάρα πολλά όμως στη ζωή μου. Έφτασα στο σημείο να μην ξέρω τι θέλω να κάνω».

«Είχα κάνει άπειρες δουλειές μέχρι να μπω στη δραματική σχολή. Οικοδομή με τον πατέρα μου, ντελίβερι, promotion σε προφυλακτικά και σερβιέτες, promotion σε τσιγάρα, barman, σερβιτόρος. Είναι τόσα πολλά που τα έχω ξεχάσει. Δεν θυμάμαι τη ζωή μου χωρίς να δουλεύω»

«Αδρεναλίνη είχα από μικρό παιδί. Είναι από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζει. Με εξιτάρει και είμαι ποτισμένος με αυτήν» πρόσθεσε ο πρωταγωνιστής στη βραδινή εκπομπή του Alpha. «Έχω μια τάση αυτοκαταστροφής μερικές φορές. Όταν είσαι τόσο της αδρεναλίνης ή άνθρωπος που διψάει να ζήσει, η αλήθεια είναι ότι μεγαλώνοντας λίγο πολύ το έχω λειάνει αυτό το πράγμα».

Επίσης, στη συνέχεια, ο Γιάννης Στάνκογλου εξομολογήθηκε πως «έχω κάνει πάρα πολλές ακρότητες στη ζωή μου. Θεωρώ θαύμα ότι βρίσκομαι εδώ και μιλάμε. Μεγάλωσα σε μια συνοικία στον Περισσό όπου υπήρχαν δυσκολίες στα σπίτια,… Και βία υπήρχε, όσο γλυκιά και αν ήταν η ζωή με ωραία παιχνίδια στην αλάνα».

«Είχα παραβατική συμπεριφορά και με ακρότητες που ντρέπομαι τώρα να τις πω. Ήμουν τσογλανάκι το οποίο θα έκανε τη βλακεία του… Η αλήθεια είναι όμως πως πολύ γρήγορα το ξεπέρασα αυτό και το είδα αλλιώς. Σε όλο αυτό με βοήθησε η επικοινωνία μου με τους ανθρώπους».


Γιάννης Στάνκογλου: "Ήμουν τσογλανάκι το οποίο θα έκανε τη βλακεία του"