Συστατικά

1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι ξερή μαγιά
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
150 γρ. mozzarella
150 γρ. παρμεζάνα
100 γρ. φέτα τριμμένη
2 κουτ. της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο

Τρόπος Μαγειρέματος

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύεις το αλεύρι, τη μαγιά, το αλάτι και λίγο νερό. Φοράς τα γάντια σου και αρχίζεις να ανακατεύεις πολύ καλά, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Σκεπάζεις το μπολ με μία πετσέτα ή ζελατίνα και το αφήνεις στην άκρη για μία ώρα.
Μόλις περάσει η ώρα, προσθέτεις τα υπόλοιπα συστατικά. Ανακατεύεις πολύ καλά και αρχίζεις να πλάθεις μικρές μπαλίτσες.
Τοποθετείς τις μπαλίτσες σε ένα αντικολλητικό χαρτί, ραντίζοντας με λίγο ελαιόλαδο.
Τις αφήνεις στην άκρη για 20 λεπτά.
Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς C για περίπου 25 – 30 λεπτά.

Πηγή: tlife.gr