Το patrasevents.gr σας προσφέρει 3 βιβλία της συγγραφέως Βιβής Θεοδοσίου με τίτλο "Τέρμα η Αλητεία" από τις εκδόσεις "Διαπολιτισμός".

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο [email protected] ή στο επίσημο fan page του Patras Events γράφοντας το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνό σας και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα βιβλίο.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν εδώ στις 18/06 και ώρα 20:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τη διαδικασία παραλαβής των βιβλίων τους.

Νικητές Διαγωνισμού:
Ανδριάνα Μήλα
Σάββας Περίδης
Παναγιώτα Φωτεινοπούλου


Πρόκειται για ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους με αληθινά μηνύματα ζωής. "Μιας κι η ψυχή δεν έχει ηλικία, μιας και τα παιδιά σκέφτονται πολλές φορές πιο ώριμα από τους ενήλικες και μιας που κάθε μεγάλος κρύβει μέσα του ένα παιδί! Ευκαιρία λοιπόν! Με οδηγούς ένα... φάντασμα και ένα γεράκο, να διαβάσουμε, να συζητήσουμε και να γελάσουμε παρέα, μεγάλοι και μικροί" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην περιγραφή.

Η εικονογράφηση έγινε από την Ευτυχία Στυλιανέα ενώ το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Lexis Bookshop, Μαντάς, Πρωτοπορία, Γωνιά του Βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου, Pronom.gr Μείλιχος Βιβλιοπωλείο και Πολύπτυχο (Αίγιο).

Αξίζει να το ανακαλύψετε και να "χαθείτε" μέσα στις σελίδες του...