Ο Δήμος Ναυπακτίας ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας για την πραγματοποίηση συνάντησης με αφορμή την Έκθεση Επαγγελματικού Κινδύνου που συντάσσεται από τον Ιατρό Εργασίας και τον Τεχνικό Ασφαλείας.  Σε αυτή συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος κ.Θωμάς Κοτρωνιάς, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ.Βάσω Νταουσάνη, ο Ιατρός Εργασίας κ.Δημήτρης Πολυδωρόπουλος, ο Τεχνικός Ασφαλείας κ.Ηλίας Νικόπουλος, οι εργαζόμενοι των Τμημάτων Περιβάλλοντος, Ηλεκτρομηχανολογικών, Καθαριότητας, οδηγοί και χειριστές μηχανημάτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ειδική αναφορά υπήρξε στο ευρύ πρόγραμμα εμβολιασμών που εφαρμόζεται για την προστασία από τέτανο και ηπατίτιδα, καθώς και στις εξετάσεις των εργαζομένων στις οποίες προβαίνει έγκαιρα ο Δήμος Ναυπακτίας. Επιπλέον, αναλύθηκαν θέματα ασφαλείας, εργατικών ατυχημάτων, καθώς και θέματα υγείας και υγιεινής.

Από την πλευρά του Συλλόγου Εργαζομένων σημειώθηκε ότι θα πρέπει να ακολουθούνται τα προβλεπόμενα στα ζητήματα προστασίας και ασφάλειας του προσωπικού ενώ ταυτόχρονα, εκφράστηκε η ικανοποίηση για τη δρομολογούμενη από το Δήμο Ναυπακτίας ανανέωση του στόλου των οχημάτων του.