Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας κωμωδίας «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που θα κάνουν την τηλεοπτική τους πρεμιέρα τη νέα σεζόν στο MEGA.

Την ομάδα παραγωγής και τους συντελεστές συνάντησε, εν ώρα εργασίας, ο γ.γ. του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Λεωνίδας Χριστόπουλος. Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» ανήκουν στις παραγωγές που στηρίζονται από το πρόγραμμα του ΕΚΟΜΕ για τη συγχρηματοδότηση των ελληνικών οπτικοακουστικών παραγωγών.

Ο κ. Χριστόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το ΕΚΟΜΕ στηρίζει έμπρακτα τις εταιρείες παραγωγής, τους ηθοποιούς και τους λοιπούς συντελεστές του χώρου των οπτικοακουστικών μέσων» και επιπλέον πως το «Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα συνεχίσει να στηρίζει την δυναμική ανάπτυξη αυτού του χώρου και με νέες πρωτοβουλίες».

Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» είναι η νέα κωμική σειρά με τους πιο ανατρεπτικούς ήρωες που έρχεται να καταρρίψει όλα τα στερεότυπα των family comedies.

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου μεταφέρουν στη μικρή οθόνη μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές τους επιτυχίες και σκοπεύουν να χαρίσουν στο τηλεοπτικό κοινό μια σπαρταριστή κωμωδία. Εγγύηση αποτελεί φυσικά και το δυνατό καστ των εξαιρετικών ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στη νέα κωμωδία του MEGA.