Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
"Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες απεργούς τις 10ης Ιούνη, τις εργαζόμενες, τις νέες γυναίκες, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών που ύψωσαν το ανάστημά τους δίνοντας απάντηση στο νομοσχέδιο έκτρωμα, εκφράζοντας την απαίτηση να αποσυρθεί εδώ και τώρα το νομοσχέδιο που τσακίζει τις ζωές μας.

Δίνουμε νέο μαζικό μαχητικό «παρών» την Τετάρτη 16 Ιούνη το πρωί στις 10:30πμ στην απεργιακή συγκέντρωση και το απόγευμα στις 07:00μμ στο συλλαλητήριο που οργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, σωματεία και συνδικάτα ενάντια στο νομοσχέδιο που βάζει ταφόπλακα σε δικαιώματα και κατακτήσεις ενός αιώνα, που νομιμοποιεί την απλήρωτη δουλειά, καταργεί το 8ωρο και την Κυριακή αργία και δίνει στους εργοδότες το δικαίωμα να μας απασχολούν περισσότερες ώρες χωρίς πρόσθετη αμοιβή.

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

  • Δε δεχόμαστε να ισοπεδωθούν εργατικές κατακτήσεις που κερδήθηκαν με σκληρούς αγώνες πριν έναν αιώνα προκειμένου να αυξηθούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί.
  • Δεν ανεχόμαστε να είναι οι ζωές και τα δικαιώματά μας προαπαιτούμενο για να τσεπώσουν οι επιχειρηματικοί κολοσσοί τα 37 δισ. του Ταμείου Ανάκαμψης, για το οποίο πανηγυρίζουν όλα τα κόμματα που βαδίζουν στις ράγες της ΕΕ.

Δυναμώνουμε το συλλογικό αγώνα και τη διεκδίκηση για τις σύγχρονες ανάγκες μας!

Όλες στην Απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 16 Ιούνη στις 10:30πμ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας

Συμμετέχουμε μαζικά και στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 16 Ιούνη στις 7:00μμ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας