Με μια ακόμη πράξη βιασμού ανηλίκου άνδρα «εμπλουτίζεται» ο φάκελος που έχει σχηματίσει η Δικαιοσύνη για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Σε βάρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη και ηθοποιού ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κων. Σπυρόπουλος άσκησε νέα ποινική δίωξη -είναι η τρίτη κατά σειρά- για το αδίκημα του βιασμού ενός 17χρονου άνδρα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση απασχόλησε την Εισαγγελία, όταν η ανακρίτρια που διεξάγει την έρευνα για τον Δημήτρη Λιγνάδη της διαβίβασε καταγγελία που έκανε ενώπιόν της ένας 24χρονος σήμερα άνδρας, στο πλαίσιο κατάθεσης που έδωσε ως μάρτυρας, όπως αναφέρει το protothema.

Ο νεαρός άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι βιάσθηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν από 7 χρόνια, όταν βρισκόταν σε ηλικία 17 ετών. Επίσης, φέρεται να ανέφερε στο πλαίσιο της κατάθεσής του πως ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου τον «ψάρεψε» στον δρόμο και πως ο βιασμός του έγινε στο σπίτι του ηθοποιού όταν τον κάλεσε κάποια στιγμή και αυτός, ανυποψίαστος για όσα θα ακολουθούσαν, πήγε.

Ο εισαγγελέας που παρέλαβε τη συγκεκριμένη καταγγελία, την τέταρτη κατά σειρά, προχώρησε στην άσκηση της νέας δίωξης σε βάρος του ηθοποιού. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης διώκεται ποινικά από τον περασμένο Φεβρουάριο για το κακούργημα του βιασμού ανηλίκων κατά συρροή. Για αυτή τη κατηγορία άλλωστε είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Στη συνέχεια, η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε στις 31 Μαρτίου νέα δίωξη σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για βιασμό, ενώ μόλις σήμερα ασκήθηκε και η τρίτη δίωξη εναντίον του βιασμό ανηλίκου. Και για την καταγγελία αυτή ο Δημήτρης Λιγνάδης κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις στον εισαγγελέα μέσα από τις φυλακές.