Ο παρουσιαστής του «Πιο Αδύναμου Κρίκου», Τάσος Τρύφωνος, γύρισε τον χρόνο πίσω και μοιράστηκε δύο σπάνιες φωτογραφίες του από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram και στο facebook δύο φωτογραφίες του από το 1991, σε ηλικία 17 ετών. Ο Κύπριος παρουσιαστής και δημοσιογράφος μόλις είχε ξεκινήσει την πρώτη του εκπομπή στο ραδιόφωνο, όπως αναφέρει το bovary.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος από την Κύπρο σημείωσε χαρακτηριστικά: «Radio days 1: η πρώτη φορά που βρέθηκα να κάνω δική μου ραδιοφωνική εκπομπή ήταν κάπου στο 1991, στο τοπικό ραδιόφωνο της Λεμεσού Master Voice. Απογεύματα Σαββατοκύριακου με τη συμμαθήτρια μου Μαρία Νεοφύτου. Παίρναμε τους δικούς μας δίσκους και Cds από το σπίτι και είχαμε και αφιερώσεις. Ήταν ξεκάθαρο από τότε ότι θα περνούσα πολλά χρόνια της ζωής μου σε στούντιο ραδιοφώνου. Η Ευρυδίκη πάντα παρούσα!!! Δεν θέλω σχόλια για το "υπέροχο" styling των 90s».

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Τάσο Τρύφωνος, εντελώς αγνώριστο, να φοράει ένα τζιν παντελόνι και μια φαρδιά μπλούζα. Χαμογελαστός, κρατάει τον πρώτο δίσκο της Ευρυδίκης «Για πρώτη φορά» που κυκλοφόρησε το 1991.