Την πρώτη του επίσκεψη ως πρόεδρος του Κινήματος Ελευθέρων Ανθρώπων έκανε ο Γιώργος Τράγκας στην Πάτρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με ανθρώπους του Κινήματος.

"Αρχικά το απόγευμα ο κ. Τράγκας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Μαρία Καρρά κατόπιν προσκλήσεως της Νεολαίας του ΚΕΛΑΝ.

Ο Γιώργος ΤΡΑΓΚΑΣ ζήτησε να ακούσει τις απόψεις,προβληματισμούς,προτάσεις των νέων της Πάτρας αδιαμεσολάβητα και χωρίς φτιασιδώματα.

Το προεδρείο της ΝΕΟΛΑΙΑΣ συγκροτούν οι Χρήστος Καμπέρος πτυχιούχος της Πολυτεχνικής σχολής των ηλεκτρολόγων μηχανικών του Πανεπιστήμιο Πατρών, ο Γιάννης Νικολόπουλος επί πτυχίω Νομικής.

Ο Μάριος Κακαφώνης πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων ελεύθερος επαγγελματίας και με πολλά ακόμα στελέχη του νεολαιίστικου κινηματος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό το Γιώργο Τράγκα σε κεντρικό καφέ της πόλης όπου τους άκουσε ολους με προσοχή.

Αφου αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της νέας γενιάς στη συνεχεια τους τόνισε μεταξύ άλλων πως μέσα στο νέο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας όπου οι ανάγκες για Ελευθερία,Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και Ανεξαρτησία είναι απαραίτητες περισσότερο από ποτέ η συμμετοχή και ο ρόλος της νεολαιας είναι αναντικατάστατη προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων του ΚΕΛΑΝ

Ο πρόεδρος του Κινήματος Ελευθέρων Ανθρώπων ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα με δείπνο εργασίας που παρέθεσε στη Νομαρχιακή συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Αχαΐας και στο οποίο δείπνο υπήρξε η ευκαιρία τόσο από πλευράς προέδρου να τεθούν οι κύριοι άξονες της πολιτικής του Κινήματος όσο και από την Συντονιστική επιτροπή του νομού όπου ο πρόεδρος της, κ. Τσακτσίρας Δημήτρης κατέθεσε στον κ. Τράγκα τον προγραμματισμό πολιτικών κινήσεων και πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει τα μέλη της επιτροπής για την πλήρη ενημέρωση των πολιτών με γνώμονα την ιδρυτική διακήρυξη και τις αρχές του Καταστατικού των Ελευθέρων Ανθρώπων.
Αξιζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της Νομαρχιακής μαζί με το τμήμα Γυναικών και τους τομεάρχες φτάνουν τα τριάντα πρόσωπα από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες αρκετά εκ των οποίων είναι γνωστά από την έντονη κοινωνική πολιτικη και συνδικαλιστική τους δράση .

Ο Γιώργος Τράγκας ενημερώθηκε επίσης διεξοδικά από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και συγκεκριμένα από την αντιπρόεδρο και υπεύθυνη γυναικών του νομού κ. Σοφία Ηλιοπούλου, τον οικονομολόγο κ. Νίκο Παπαματθαίου, τον καθηγητή κ. Παναγιώτη Γατομάτη και τον επιχειρηματία κ Παναγιώτη Μπεντενίτη για τα προβλήματα του Νομού καθώς και από τον δημοτικό σύμβουλο Πατρέων με τον συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ιατρό κ. Διονύσιο Βορίση για τα προβλήματα της πόλης. Επίσης διεξοδική ήταν η συζήτηση με τους επικεφαλείς του Συνδικαλιστικού γραφείου Γιώργο Τσιμεκα και Γιάννη Σκαρπέλο.

Στο πλευρό του Προέδρου Γιώργου Τράγκα ήταν ο πρώην Υπουργός Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ο οποίος είναι και μελος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.", αναφέρει ανακοίνωση.