Αγαπητά μου παιδιά,

Μετά από μία ακόμη δύσκολη και απαιτητική χρονιά έφθασε η στιγμή να δώσετε την δική σας «μάχη», αυτή των πανελλαδικών εξετάσεων, διεκδικώντας μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συγκεντρωθείτε στον στόχο σας, απομακρύνεται το άγχος και με αισιοδοξία κάντε την δική σας προσπάθεια, η οποία δεν σταματά εδώ…

Η σκέψη μας βρίσκεται σε όλους εσάς, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς σας που σας στήριξαν όλο αυτό το διάστημα, μοιράστηκαν την αγωνία, τον προβληματισμό σας, ξενύχτησαν και καρδιοχτυπούν μαζί σας.

Παραμείνετε προσηλωμένοι στα όνειρά σας και προχωρήστε ένα ακόμη βήμα μπροστά, με δύναμη, σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Και να θυμάστε ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα δεν καθορίζει την υπόλοιπη ζωή σας. Γιατί ο καθένας και η καθεμιά είστε φτιαγμένοι για σπουδαιότερα πράγματα από ό,τι ένα διαγώνισμα! Το αποδείξατε όλον αυτό τον καιρό με το θάρρος και την αντοχή σας καταφέρνοντας να ξεπεράσετε τις δύσκολες καταστάσεις και να συνεχίσετε απερίσπαστοι την προετοιμασία σας.

Έχοντας κερδίσει την αγάπη, την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη μας, είμαστε σίγουροι ότι και σε αυτόν τον αγώνα θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό.

Εύχομαι σε όλους Καλή Επιτυχία!