Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς από την περασμένη Τετάρτη 9/6 κρατάει στην αγκαλιά της την νεογέννητη κόρη της. Η αγαπημένη ηθοποιός έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε χθες το μαιευτήριο.

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στο σπίτι με το μωράκι της, όπως μοιράστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στα Instagram Stories της. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας πλέον βρίσκεται σπίτι της – το οποίο έχει γεμίσει με λουλούδια – μαζί με την κόρη της αλλά και τον 3χρονο γιο της Μάξιμο, ο οποίος ανυπομονούσε να γνωρίσει την αδερφή του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν αλλά και τον γιατρό της και το ιατρικό προσωπικό:

“9/6/2021 μπήκε στη ζωή μας η μικρή μας νεράιδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις χιλιάδες ευχές και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Μα πάνω απ´ολα θέλω να ευχαριστήσω τον φανταστικό γιατρό μου @drliakakos για την μοναδική εμπειρία τοκετού που είχα, την υπέροχη μαία μου Πασχαλιά Γρίβα για την πολύτιμη βοήθειά της για την αμέριστη φροντίδα και προσοχή. (p.s. Πάλι την πιθανή ημέρα τοκετού γέννησα).