Μπορεί να μην έχετε κανονίσει ή να μην έχετε καν στο πλάνο σας τις φετινές διακοπές, ωστόσο αν κάτι πρέπει να αποτελεί κανόνα είναι το γεγονός πως το καλοκαίρι πρέπει να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα και το μάτι να βλέπει θάλασσα.

Με την Αχαΐα να αποτελεί τον "πυλώνα" της Δυτικής Ελλάδας όντας στο κεντρικό σημείο της Περιφέρειας, οι γεωγραφικές επιλογές για μια εξόρμηση τη θερινή σεζόν εξυπηρετούν οικογένειες, ζευγάρια ή παρέες που θέλουν να ξεφύγουν από τα καθιερωμένα, χωρίς να χρειαστεί να χάσουν τη μέρα τους στην οδήγηση.

Στο πλαίσιο αυτό, μια εξαιρετική επιλογή που αξίζει την προσοχή μας είναι η Μπούκα, στη γειτονική Ηλεία. Σε ένα Νομό που μπορεί δίκαια να υπερηφανεύεται για την πλειάδα ακτών που διαθέτει η εντυπωσιακή παραλία της Τοπικής Κοινότητας Κορακοχωρίου υπόσχεται να μετατρέψει τις μονοήμερες αποδράσεις σας σε μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες.

Σε αυτό συντελεί για μια ακόμα χρονιά το Ακρωτήρι Beach Bar Restaurant, μια "όαση" με φόντο το γαλάζιο, η οποία προσφέρει ανέσεις και επιλογές ώστε η παραμονή σας εκεί να κρατήσει από το πρωί μέχρι και το… δειλινό.


Με ποικιλία από ροφήματα και καφέδες, επιλεγμένα πιάτα με μεζεδάκια ή κυρίως γεύματα για το μεσημέρι συνοδεία μπύρας, ούζου ή τσίπουρου καθώς και δροσιστικά ποτά το "παζλ" του φετινού καλοκαιριού δένει αρμονικά στο Ακρωτήρι και στην υπέροχη σκιά που δημιουργούν οι ξαπλώστρες του.

Επιπροσθέτως, το προσωπικό σεβόμενο τα υγειονομικά πρωτόκολλα εξυπηρετεί τον κόσμο με όλους τους κανόνες, κάνοντας τον να νιώθει ασφαλής.

Στα ατού του γνωστού beach bar πρέπει να σημειωθεί το άνετο πάρκινγκ που διαθέτει όπως και η αμμουδιά της παραλίας η οποία προϋποθέτει ατελείωτα παιχνίδια εντός και εκτός θάλασσας.

Το Ακρωτήρι Beach Bar Restaurant με τον τρόπο του κάνει την Ηλεία... αφετηρία των εξορμήσεων μας. Be there!Ακρωτήρι cafe bar restaurant - Korakochori beach