Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε καλεσμένος ο Mad Clip ο οποίος μίλησε για τα παδκά του χρόνια στη Νέα Υόρκη, την καριέρα του και τη ζωή του. Μάλιστα στο τέλος της κουβέντας αποκάλυψε ότι ο κορωνοϊός του χτύπησε την πόρτα.

«Γεννήθηκα Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί. Πιτσιρικάς το 1999-2000 ήρθα στην Ελλάδα πρώτη φορά και από τότε πηγαινοερχόμουν. Και από το 2016 είμαι σερί εδώ. Έριξα άγκυρα» ανέφερε ο Mad Clip και πρόσθεσε: «Το 2016 άρχισα να γράφω στα ελληνικά, τόσα χρόνια έγραφα στα αγγλικά, είχα το όνειρο να πετύχω στο εξωτερικό, αυτό δεν έγινε ποτέ. Ο καθένας εκεί που μπορεί. Ήρθα εδώ την κατάλληλη στιγμή, Μου είχε δώσει την ιδέα ένας παλαιότερος Έλληνας ράπερ να μεταφράσω τα κομμάτια μου. Το έκανα και έγινε ό,τι έγινε».

Στην απορία αν η τραπ μουσική συνοδεύεται από ένα συγκεκριμένο lifestyle απάντησε: «Στο φινάλε ακολουθείς τον τρόπο ζωής που εκφράζεις στα τραγούδια σου. Θεματολογικά μου αρέσει να περνάω καλά, να διασκεδάζει ο κόσμος, θέλω να δώσω ένα δικό μου vibe».

Στο τέλος, εκεί που αποχαιρετούσε ο Mad Clip τον οικοδεσπότη του αποκάλυψε και ότι νόσησε με κορωνοϊό: «Έχω αντισώματα, πέρασα κορωνοϊό, είμαι άτρωτος».