Αγγελική: Έχουμε πάρα πολύ καιρό να τον δούμε τηλεοπτικά και η νέα του εμφάνιση θα συζητηθεί λίγο πριν το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς του Alpha

Ένας νέος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή της Αγγελικής και θα της προσφέρει απίστευτη βοήθεια. Πρόκειται για τον Γεράσιμο Μαρκίδη, τον οποίο θα υποδυθεί ο Μάκης Πουνέντης.

Ο Μαρκίδης είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής ψυχαγωγικής -ενημερωτικής εκπομπής σε μεγάλο κανάλι. Είναι ικανός στη δουλειά του και πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό. Κατανοεί ποιο είναι το πλαίσιο στο οποίο εργάζεται και το υπηρετεί όπως πρέπει. Γνωρίζει τον παλμό της εποχής και συμβαδίζει με αυτόν.

Όταν ο δημοσιογράφος Μάκης Βασιλείου, φίλος του από την εποχή που σπούδαζαν μαζί, του δίνει πληροφορίες για την ιστορία της Αγγελικής, εκείνος αποφασίζει να εμπλακεί στην υπόθεση, επειδή μια γυναίκα από το άμεσο περιβάλλον του έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο. Η περίπτωση της φίλης του δεν βγήκε ποτέ στο φως της δημοσιότητας και οι ένοχοι δεν τιμωρήθηκαν.

Αποφασίζει λοιπόν να βοηθήσει την Αγγελική, σαν μια εξιλέωση για την υπόθεση της φίλης του, που δεν δικαιώθηκε ποτέ. Χρησιμοποιεί τη δύναμη του μέσου όπου εργάζεται για καλό σκοπό και για να αποκαλύψει τα κακώς κείμενα, επειδή πιστεύει πως ήρθε η ώρα, όπως λέει, να σταματήσουν να φοβούνται τα θύματα και να αρχίσουν να ανησυχούν οι θύτες.

Πηγή: Τηλέραμα