Οι Άγριες Μέλισσες είναι το ελληνικό σίριαλ που μας έχει απασχολήσει όσο κανένα άλλο την τελευταία δεκαετία και πλέον, η ιστορία βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που τα ερωτηματικά για το τι θα δούμε από το ερχόμενο φθινόπωρο είναι πάρα πολλά. Η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία ενσαρκώνει με μοναδικό τρόπο την Μυρσίνη Σεβαστού, άρχισε να μας προετοιμάζει για την ενδεχομένως διαφορετική εικόνα που θα έχει η ηρωίδα στον επόμενο κύκλο.

Σε απευθείας σύνδεση από τη Νάξο, η Κατερίνα Διδασκάλου είπε στο Πρωινό: «Δεν έχουμε καινούρια σενάρια ακόμα για τις Άγριες Μέλισσες, καθόλου, αλλά, σίγουρα ξαναγίνεται αστή η Μυρσίνη -γιατί όπως ξέρουμε έχει έρθει από Αθήνα. Μπαίνουμε σε μια πολύ περίεργη πολιτικά εποχή της Ελλάδας».

«Αυτές οι εποχές μεγεθύνουν και δείχνουν και το πολιτικό ανάστημα του καθενός ξεχωριστά, το οποίο μπορεί να φέρει πολύ μεγάλες εκπλήξεις. Γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι σε μεγεθυμένες καταστάσεις αντιδρούν απρόσμενα», εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Διδασκάλου και όταν ο Γιώργος Λιάγκας παρατήρησε «Άρα μπορεί να δούμε ανατροπή», η ηθοποιός συμφώνησε.


Άγριες Μέλισσες: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με την Μυρσίνη